Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Nieuwbouwproject MIX in Rotterdam: combineer met een gietvloer

Bent u op zoek naar een eigentijdse woning in Rotterdam? Dan is het nieuwbouwproject MIX precies wat u zoekt. In de wijk Lage Land verrijst een veelzijdig wooncomplex met appartementen variërend van 50 tot 120 m², geschikt voor starters, gezinnen én senioren. De duurzame woningen zijn goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en koeling. Wilt u uw interieur helemaal afmaken? Denk dan aan een luxe gietvloer van Coatingvloer.nl die naadloos aansluit bij de moderne uitstraling van uw nieuwe woning.

MIX Rotterdam: stijlvol en duurzaam

De appartementen in MIX zijn niet alleen modern van ontwerp, maar ook uiterst duurzaam. Denk aan goed geïsoleerde woningen zonder gasaansluiting, uitgerust met energiezuinige warmtepompen en vloerverwarming die ook als koelsysteem kan dienen. En met een ligging naast het winkelcentrum Lage Land en goede verbindingen naar het centrum van Rotterdam, combineert u hier het gemak van de stad met de rust van een fijne woonomgeving. Ideaal voor gezinnen, singles of senioren die op zoek zijn naar een comfortabele plek dichtbij alle voorzieningen.

Maak uw droomhuis af met een gietvloer

Bent u een van de gelukkige toekomstige bewoners van MIX? Dan is het tijd om na te denken over het interieur van uw nieuwe woning. Een gietvloer van Coatingvloer.nl past perfect bij het strakke en moderne karakter van dit project. Wij leveren diverse soorten gietvloeren, die stuk voor stuk duurzaam, stijlvol en comfortabel zijn. Onze PU-gietvloeren zijn bijvoorbeeld populair vanwege hun naadloze afwerking en zachte, warme uitstraling. Of wat dacht u van een betonlook vloer voor een industriële touch? Daarnaast bieden wij ook woonbeton aan, dat een robuuste en stoere sfeer creëert, ideaal voor grote appartementen.

Waarom een gietvloer?

Een gietvloer is de ideale basis voor elk interieur. Door de strakke afwerking en het naadloze oppervlak oogt uw woning niet alleen ruimtelijker, maar is de vloer ook onderhoudsarm en slijtvast. Bovendien zijn onze vloeren zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en -koeling, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Bij Coatingvloer.nl zijn alle vloeren verkrijgbaar in een breed palet van kleuren, zodat er altijd een tint is die past bij uw woonstijl.

Gietvloer prijzen en mogelijkheden

De prijzen van onze gietvloeren variëren afhankelijk van het type en de oppervlakte, maar doorgaans kunt u rekenen op een investering vanaf ongeveer €60,- per vierkante meter. Voor grotere oppervlakken, zoals de appartementen in MIX, maken wij graag een offerte op maat. U kunt dan vaak ook nog gebruik maken van een mooie projectprijs. Of u nu een betonlook wilt of een effen kleur kiest, wij zorgen ervoor dat uw gietvloer perfect wordt afgestemd op uw interieurwensen.

Interesse?

Met jarenlange ervaring en een passie voor kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw nieuwe appartement de stijlvolle uitstraling krijgt die het verdient. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag een offerte aan via onze website. Samen maken we van uw nieuwe woning een plek waar u jarenlang van kunt genieten.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.